Här har jag stekt skivadfläskfilé, svamp och squashi förväg, soltorkade tomater i olja och paprikafick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats tillmindrebitar
Den här såsen är underbart krämig och fylligi både konsistens och smak. Den är lika god att servera både som varm eller kall, serverar du den kall blir den dessutom helt RAW
Har varit ut tillvillan och fixatinförvillavslutningen och sen hemma gjort en aioli samt mazarintårta med parfait och vinbär och då fick jag ju förstås för mycket äggvitor över, så nu sitter jag och väntar på att pavlovan skall bli klar i ugnen
Koka riset. Krydda med lite cayennepeppar och servera med det nykokta riset. litet. valfritt. Hetta upp olivoljan, tillsätt räkor, salt, peppar, curry och hackad vitlök och stek snabt räkorna tills de blivit röda, inte längre än 2 minuter. Tillsätt konjak, vittvin och grädde och låt sjuda under 5 minuter. 3 dl Jasminris. 2 msk olivolja. 2 skalade vitlöksklyftor. 1 glas vin
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
En riktigt god pastasallad att lägga på minnetinför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grilladkyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.