Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
rör med elvisp ihop den med smör, mjöl och vaniljsocker. Skölj rabarber och skär i bitar. Närmare bestämt en rabarberpajmed ett sprött täcke av mandelmassa
En rabarberpajmed knaprigt smultäcke och smaksatt med citron och lakrits. För att understryka ledigheten som väntar, men också för att den goda doften av nybakat som med sin sköna eftersmak räcker hela vägen till måndag och ger oss liksom en skjuts tillbaka till arbetet
Här har det regnet och varit sol om vartannat, längtar till alla varma kvällar då man kan sitta på altanen i kvällssolen och bara njuta… Det är ju juni nästa vecka så vi hoppas att det kommer snart
Den kommer vi definitivt att göra nästa sommar också. Så i måndags kväll efter att maten var uppäten och vi egentligen båda helst ville sova i soffan så satte vi igång med bakandet
Blanda ihop skivorna med socker och potatismjöl. Idag har det varit full ös med barnen. Efter att Wilfred somnat började Wollmar, Erika och jag att göra en rabarberpaj
Det hade hon faktiskt, aldrig mer det kommer att stå ett paket vaniljvisp i vår kyl. När vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpajoch dels på vaniljkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.