Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet. Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Vi är lite oroliga att strömmen ska försvinna eftersom vi ju har besök av en väldig storm ikväll här nere, men vi håller tummarna för att vi inte ska tappa kontakten igen
Härhar jag förstärt med nötter. Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Det härhar jag gjort sedan jag kom hit ↓. Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
För den som vill prova soppan så kommer receptet här. Blir mest något lätt på kvällen när man kommer hem som mackor eller nå't, dagtid beställer vi mat på jobbet eller går ut och äter
Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Idag har jag varit på hälsoundersökning. Jag har ju läst en del om alla varningar gällande lågkolhydratkosten, hur man får höga blodfetter, högt kolestorol, fara för hjärt- och kärlsjukdomar osv osv
Denna påsklängd är även mitt bidrag till månadens sötsak som den här månaden har temat personligt. Som jag tidigare har skrivit så bara älskar jag maränger i alla dess former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.