Spenatpasta med kräftstjärtar och dillsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 förpackningar färsk spenattagliatelle
  • 1 msk smör & rapsolja
  • 3 stjälkar selleri, skivade
  • 1 fänkål, fint skivad
  • 4 salladslökar, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/2 gurka, delad, urkärnad och skivad
  • 1 1/2 burk kräftstjärtar à 360 g
  • salt, svartpeppar
  • 2 knippor dill, plockad
  • 1 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 fiskbuljongtärning
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.