Låter ni det koktaägget vara som det är eller delar ni på dem och toppar dem med något gott. Jag tror vi alla är överens om att påsken förknippas medägg i någon form
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Servera brödstängerna medägget. Rosta samtidigt brödet och bred det med Philadelphia. Koka ägget i en kastrull med sjudande vatten i ca 4 minuter, för löskoktägg. 1 ett ägg
Servera den nykokta torsken medägg och persiljesås samt potatis. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt hackat ägg och persilja i såsen strax innan servering
Servera medkokt potatis och ägg i skirat smör. Lättrimmad torsk, 3-4 portioner600 g torskfilé2 tsk salt1 tsk socker0,5 tsk stött vitpepparLägg filérna i långpanna klädd med bakplåtspapper. *Kokt torsk, 3-4 portioner600 g (lättrimmad) torskfilé1 nypa salt3 cm av det ljusa på en purjon0,5 st lagerbladKoka upp vatten med saltet, purjon och lagerbladet. Koka 2 min, lägg i fisken, täck kastrullen med smörpapper och lägg på ett lock. *Ägg i skirat smör100 g smör2 äggKokaäggen i 10 min, skalla och hacka dem och lägg i såsskål. 2 ägg. Koka äggen i 10 min, skalla och hacka dem och lägg i såsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.