11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost och spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Finhacka lök och spenaten. Tillsätt spenaten och koka i några minuter. Låt svalna något och sedan rör i ricotta och muskot, salt och peppar efter egen smak
Den är fantastiskt god, väldigt enkel och snabb. Som ni vet sedan tidigare gillar jag enkel mat som ändå känns lite lyxig att servera och det här är en sån
Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Hacka spenat och skinkan. Fyll sedan cannelloni rören med fyllningen med hjälp utav en spritspåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.