Smaka av med salt och peppar. salt och nymalen svartpeppar. Servera med en blandad sallad. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja, häll sedan i en burk krossade tomater och en halv burk passerad tomat och krydda med oregano, basilika, salt och peppar samt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färsk chili
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost och spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar. lite smör och rapsolja att fräsa i. Lite skåprensning efter helgerna blev goda cannelloni till middag
Häll lite utav tomatsåsen i botten på en ugnsform och fördela cannellonin. Hacka spenat och skinkan. Fyll sedan cannelloni rören med fyllningen med hjälp utav en spritspåse
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Hursomhelst, jag fortsätter att drömma genom att laga kycklingcannellonioch detta stod på menyn igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.