11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Rör sedan ner spenat, svampoch lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Går ju i och för sig att snabbtina genom att lägga bitarna, i plasten, i lite ljummet vatten
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Strimla kycklingfiléerna grovt och skiva svampen. Skala och skiva löken. Lägg ner svampoch lök och stek under omrörning i några minuter, så att svampen får en fin stekyta
Dela champinjonerna och kronärtskockshjärtana i fyra delar. Skiva salladslöken och skölj spenaten. Fräs champinjoner, kronärtskockshjärtan, salladslök och spenat i en stekpanna med smör
Tillsätt svampenoch pancettan och stek igenom. Då pratade hon om (bland annat) den här lasagnen och trots att jag sett den i hennes kokbok och blogg men den lät så fantastiskt god just då så jag var tvungen att testa det
Stek lök, vitlök ochsvamp i smör/olja. Skiva svampen i lagom stora bitar. Den här vegetariska varianten är en riktigt favorit bland carbonaror, och går att lura på den mest skeptiska köttätaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.