Sparrisrisotto med panerad aborre.
Mias Lilla Skafferi
Mias Lilla Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Risotto
  • 1 bananschalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 knippe grön sparris
  • 1.5 msk smör
  • 3 dl carnaroli eller arborioris
  • 8 dl hönsbuljong
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 1.5 dl gröna ärter
  • 2-3 dl parmesan, grovriven
  • dill
  • salt och
  • svartpeppar
  • 500 g aborrfiléer
  • 1 ägg
  • 1.5 dl ströbröd
  • 1 dl västerbottenost, finriven
  • salt och svartpeppar
  • smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.