Sparrisflarn Rulla ut smördegen på en plåt. Låt smördegen ligga på pappret som den är rullad i. Vik in en kant runt om som är knappt 1 cm Hemmets Journal
Glad påsk! - Spröda sparrisflarn med fetaost - självklart går flarnen att göra större om man vill. 2 smördegsplattor. 12 st gröna sparrisar. 1 ägg. ½ pkt fetaost Elsas Skafferi
PÅSKENS MAT - EN RECEPTKAVALKADSparrisflarn. Sparrisflarn. I morse vaknade jag i panik klockan 09. 45 och butiken öppnar kl. 10. 00. Jag snoozade lite längre än tänkt, men som tur är har jag inte långt till jobbet Malin's Diner
Spröda Sparrisflarn med fetaostcrème, 4 port - självklart går flarnen att göra större. om man vill. 2. smördegsplattor. 12. st gröna sparrisar. 1. ägg. ½ pkt. fetaost Elsas Skafferi
Spröda Sparrisflarn med fetaostcrème, 4 port - självklart går flarnen att göra större. om man vill. 2. smördegsplattor. 12. st gröna sparrisar. 1. ägg. ½ pkt. fetaost Elsas Skafferi
Sparrisflarn Pajdeg. Blanda mjöl och smör till en smulig massa, gärna i matberedaren. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg Hemmets Journal
Glad påsk! - Spröda sparrisflarn med fetaost - självklart går flarnen att göra större om man vill. 2 smördegsplattor. 12 st gröna sparrisar. 1 ägg. ½ pkt fetaost Elsas Skafferi
Var snäll mot miljön - minska matsvinnet Rödbetssoppa med sparrisflarn (rödbetor, champinjoner, citron och sparris). Var snäll mot miljön - minska matsvinnet Skrivis liv och matfunderingar -
En dag med Mästerkocken Sayan Isaksson Sayan lagade också en bonusrätt på pocherad, stekt kalvbräss med råstekt sparris och torkade sparrisflarnPernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.