Sparrisentré Dela varje smördegsplatta i tre delar och lägg dem på plåtar med bak-plåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 10 minuter Hemmets Journal
Sparrisentré Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar skanemejerier.se
Sparrisentré Börja med såsen. Vispa crème fraiche så att den blir tjock. Rör i majonnäs och vermouth. Smaksätt med salt och peppar Matklubben.nu
Sparrisentré med rökt lax 1. Koka sparrisen 5-10 minuter beroende på tjocklek. 2. Lägg upp laxskivorna på assietter. 3. Dressing. Lägg ägget i kokande vatten och koka 3 minuter Svt
Sparrisentré 1. Dela varje smördegsplatta i tre delar och lägg dem på plåtar med bak-plåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 10 minuter Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.