Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer
Förutom recept är boken full medtids- ochenergisparande tips för både köket och mataffären, knep för hur man tar vara på resternaoch hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem
Ägg, mjölk och grädde är stapelvaror i min kyl och finns alltid att tillgå. Min son tyckte till ochmed att jag borde söka in till Sveriges mästerkock men där har jag nog inget att hämta
Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Vi har ätit rester av julmaten på längden och tvären så ikväll ville jag äta något annat men samtidigt känns det dumt att kasta mat när den blir dålig så jag kombinerade ihop en jättegod middag
Vi intalar oss att vi kan äta julmaten och allt som följer med det. Åh, så häftigt det är med jul. På söndag är det första advent och jag har noterat att flera av mina vänner har börjat baka lussekatter, pepparkakor, köpa julklappar och andra så kallade förberedelser inför julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.