spaghettimed tomatsås och vinkokta musslor. spaghettimed tomatsås /. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
Servera omedelbart. Salta och stek pilgrimsmusslorna i smör. En härlig söt förrätssoppa för varma dagar som får en fin kontrast av de varma och salta musslorna
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Vänd pilgrimsmusslorna i salt & peppar. Förbered garnityren genom att plocka ur ärtorna, rosta pistagenötterna i torr panna och grovhacka dem sedan
Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.