En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Smält smöret i en stekpanna och låt vitlöken fräsa med en kort stund, den ska inte få färg. Den här pastan har räddat livet på mig (ochdärmed andra i min närhet) många gånger
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Finhacka lök, vitlökoch chili. Koka spaghetti enligt anvisningar på förpackningen. Stek resten av kaprisen i en stekpanna med olivolja tills den är knapris och krispi
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.