Räkor,. Smaka av med salt och ev. chiliflakes. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Jag valde att smaksätta mina räkor medchili, vitlök och persilja men du kan självklart gå mot andra smaker som ingefära, lime eller exempelvis kryddstark piri-piri
Häll i dom båda påsarna oh dryga ut med lite vatten. Klart att servera tillsammans med riset. Serveras till Basmati eller JasminrisBasmati eller Jasminris2 påsar Blue Dragon Lemongrass & chiliShrirachaPurjolök3 skivade vitlöksklyftorSaltSvartpepparOljaVattenSkalade räkorDu väljer mängd själv
Kärna ur chilin och tag bort hinnorna. Fräs vitlök, chili och några stjälkar från örterna i lite olivolja på svag värme tills löken är mjuk och glansig
I år har det gått bra med citrongräsodlingen så vi bestämde oss för att marinera räkor med skal i sweet chili och citrongräs och det blev mycket goda lite klibbiga räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.