Spagettiikrämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs ibutiker och på marknadsstånd för jag har aldrignånsinhittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa imustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp inibilden
En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande iItalien
Under tidenspagettin kokar fräser du snabbt på bacon i en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända ner spagettin och tillsätta grönsaker och toppa medmedlitegarnityr
Späd med pastavatten till önskad konsistens och tillsättspagettin. Ett lyft för smaklökarna är denna härliga tomatsås som fått puttra ihopmed en skvätt grädde
Krydda önskat antal fläskkotletter medpaprikapulver, salt. G har gjort sintallrik fotoredo ♥. av med två msk crème fraiche, soja, buljong, dragon, söt senap, gelé, salt och
Rör ut vetemjölet medlite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.