Så blev det även med kvällens biffar som jag "svängde" ihop då jag kom hem från jobbet. Som ni säkert har märkt är mina recept nästan alltid lättlagade, snabblagade och ganska smakrika
Bryn biffarnahastigt på båda sidori smör. Här kommer receptet på kvällens väldigt sena middag. Den ifamiljen som ivanliga fall tränar mest, sonen, var idag den enda av oss som inte var i väg på någon aktivitet
Färsbiffar, sallad och köpesås. Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövde förses med lite varmare skor
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, irikligt med smör. Blanda färs, ägg, grädde, strimladbasilika, hackade soltorkade tomater och mozzarella skuren i små kuber
Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonernaimindrebitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Vi bara hade en litenynkliglaxbiti frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrättfickbli en mustig och välsmakande soppa
Har intevarit så mycket kreativmatlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.