Sedan den första provningen har vi testat flera olika märken och när det kommer till matjessill finns det numera bara en sort jag kommer att köpa – Koster(fiskarn´s) Matjessill
200 g mästarmatjes, mild matjesill. 50 g Arla® Svenskt Smör. Receptet gäller för 10 st 200 g mästarmatjes, mild matjesill 150 g kokt potatis 1 salladslök ca 50 g tärnad gurka ½ dl hackad färsk dill 1 löskokt ägg Vispat brynt smör. 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ¼ citron 2 msk Arla Köket® crème fraiche knäckebröd
Varva sill & kräm i en burk. Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill och riven ost. Häll bort lagen från sillen (skär sillen i bitar om du använder hela filéer)
Vispa ihop ägg + gräddmjölk och rör ner den rivna osten, salt & peppra. Ta ut pajen ur ugnen och fyll den med skinka och purjolök, häll över äggsmeten & lägg på tomatskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.