soppa på oxlägg
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg oxlägg , torka bort all överflödigt blod med hushållspapper
  • 3 st lök , halveras
  • 5 st lagerblad
  • 12 st kryddpepparkorn
  • 5 st svartpepparkorn
  • 2 st köttbuljongtärning , 1 tärning kan användas i ett senare skede
  • 1 potatis(ar) , 6-8 st, beroende på storlek
  • 1 st batat (sötpotatis)
  • 1 st kålrot
  • 4 st morötter , i snedskurna slantar
  • 1 purjolök , Använd också den gröna delen (för färg och smak)
  • 1 kruka(or) slätbladig persilja , Spara några blad till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.