Soppa -  eller kanske snarare soppgryta - med fisk, potatis, sparris och ärtor
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 550 g skalad potatis - eller bara skrubbad om det är färskpotatis
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 7 dl vatten
  • 2 tärningar kycklingbuljong - Kung Markatta
  • 3 msk Kunglig Salladskrydda - eller annan kryddblandning som du tycker om
  • 3 dl grädde
  • 500 g färsk grön sparris
  • 100 g frysta ärtor
  • 525 g fisk - en blandning av laxfilé och torskrygg
  • lite salt från kvarn eller flingsalt med ramslök
  • 2 msk hackad persilja
  • olivolja/smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.