Ja det är snorigt kallt ute. Jag är i full gång med att hosta och känna mig allmänt sjuk. Men jag är inte ledsen över det, jag lagar goda desserter på helgerna och får dela med migtill er med alla goda recept
Denna höstensförsta gryta är lagad på märgpipa, smaksatt med stjälkselleri, gul lök, vitlök, sardeller (jo, men visst), fylligt och fruktigtrödvin, ett knippe örter samt torkade trattisar
Jag som alltid har energitill att baka har ingen som helst energitill att ens duscha. Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande
Gnidin köttet med kryddorna och lägg sedan ner i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Tweet PinItSkriv utEfter midsommarfickvi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrigpotatissallad på det som blev över
Det vackra vårvädret gör att jag känner migväldigt sugen på lätt mat som sallader just nu. Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrig sallad tillmiddag
Igår och i förrgår kom det äntligenlite regn här där vi bor. Det var faktisktriktigt skönt. Temperaturen sjönk också några grader, vilket gav en välbehövlig paus från den värmebölja som vi har haft de senaste veckorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.