Somrig jordgubbsmelonsallad med räkor och ägg
Livsaptit
Livsaptit
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 grader och
  • 12 grader och
  • Somrig jordgubbsmelonsallad med räkor och ägg
  • 4 portioner
  • 4 ägg 300g färdigskalade räkor (eller drygt dubbla mängden för oskalade)
  • 1 liten vattenmelon
  • 1 liter jordgubbar (eller andra bär eller kanske 2-3 nektariner eftersom de är som godast nu)
  • 3 avokados
  • 2 små ekocitroner
  • 1 näve valnötter
  • 1 huvud romansallat (eller andra gröna blad)
  • 1 kruka färsk basilika
  • Olivolja
  • Saft från 1 liten ekocitron
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.