Vin. Sommarsallad med rostad färskpotatis och kycklingspettDu behöver. salt och vitpeppar. Tvätta och koka potatisarna, häll av vattnet och låt dem svalna
Mixa jordgubbarna tillsammans med kokossockret, och tillsätt champagnevinägernoch oljan. Hemgjord jordgubbsdressing med härlig champagnevinäger från Oil & Vinegar satte extra piff på det hela
Ringla över vinägrett, krydda med svartpeppar och salt. Vinägrett. Efter en sån här dag, var det ju bara som gjort för en härlig avslutning med grillning och en sommarsallad som knappast kunde bli mer säsongsbetonad
Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.