Såhär lagom till Nationaldagen (och inte så långt till Midsommar heller) har jag ett recept på en fantastiskt god tårta som kommer falla alla jordgubbsfantaster (mig själv inräknad) i smaken
Sådan här koka ihop mat, (dvs gryta) ser ofta inte så läckert ut på bild men det smakade jättegott. Idag bjuder jag på receptet på äppelchutney för det var egentligen det jag var sugen på
Jag befinner mig i ett kritiskt stadium i skapandet av min bakbok. som inte har med själva bakningen och recepten att göra, utan handlar om utformningen
Gör man jordgubbsmoussetårta ska det smaka jordgubbar. Den här tårtan gjorde jag till midsommarafton i förra helgen (vad tiden går fort, det känns som om det var evigheter sen) och det var också en evighet sen jag gjorde den sist också
I tre lördagar har vi försökt att få tag på ett nät blåmusslor vilket visat sig vara mer eller mindre omöjligt om man konsekvent vägrar gå upp innan kl
Smält chocklad och margarinet. Blanda runt med en visp och smält tills chockladen smält. Häll sen chockladblandningen i äggfluffet och blanda ihop försiktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.