Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletterna med salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Vi hade också ris över från middagen med Flygande [. Idag tog jag reda på goda köttrester som blev över från middagen i lördags då jag och Mattias åt entrecôte medans barnen fick fläskkarré
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
smaka av med salt. grillad lax, klyftpotatis/risoch sallad. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Midsommarafton – Helgrillad spädgrismed såser och färskpotatis. Efter kanske tio minuters sporadiskt bubbel är det dags att smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.