Heat the oil in a large skillet over medium heat. Make the sauce by stirring together the tamari, rice vinegar, lime juice, honey, ginger, garlic, and sesame oil
Vänd ner nötterna och häll ut smeten på ett smörpapper. 200 g blandade nötter. 1Receptet gäller för 40 st 200 g blandade nötter 200 g mörk choklad ca 50% 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 2 krm saltGör så här Rosta nötterna i en torr varm stekpanna
Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel och cashewnötter. Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet)
Blanda soja, peppar och sesamolja i en stor skål. Strö över sesamfrön. Stek kycklingbitarna med marinaden i långpanna, 1215 min mitt i ugnen. 2 msk sesamolja. 3 msk sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.