) Men för att ägna mig åt kakan på bilden ovan, så är den som en sockerkakamed plusmeny. Det har inte blivit mycket tid över till att äta sockerkaka, helt enkelt
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Vispa ägg och socker ljust och pösigt, gärna med elvisp. Det var första gången jag provade bryna smöret för att det skulle få en karameliserad smak och det blev himla gott
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Servera med räk- och äggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
Ringla smöret på potatisen och vänd runt med salladen, grönsakerna och dillen. Servera den här ljuvliga sommarsalladen till grillat kött och en kall sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.