När lillebror sov middag passade jag på att göra färdigt mina ekologiskaochsockerfria smoothieglassar som jag påbörjade härom dagen när vi fick smoothie över
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Rör ner smörblandningen i bunken med torra ingredienser och rör samman till en jämn smet. Ta ut chokladkakan ur ugnen när den är klar och häll på tosca-smeten
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Häll sedan över smeten och ställ in formen i frysen, efter någon timme så toppa med valfri topping (vi vill inte att det sjunker ner i smeten) och låt chokladen sedan stelna under natten
Veganska kolakakor med saffran och vit choklad. Och jag tänker att jag ska delge er receptet på saffranssnittar med vit choklad som jag bakade till förra helgens dop
Servera sedan glassen med päronhalvorna och ytterligare lite finriven choklad. Du behöver lägga in frysskålen till glassmaskinen i frysen dagen innan, gör du glassen utan glassmaskin så gör den tidigare på dagen och vispa emellanåt i några timmar
CocoVi är ett företag som vill inspirera till nya bra vanor medekologiskaoch helt naturliga produkter utan tillsatser – allt för en glad och modern hälsa utan pekpinnar
Rör runt tills chokladen blandat sig med de övriga ingredienserna. Skulle även säga att de passar som mellanmål, en till två bitar tillsammans med en banan
(Gluten- och sockerfri. Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smält chokladen tillsammans med oljan försiktigt (exempelvis i mikron). Kikärtsspad kan tyckas vara lite konstigt att baka med, men tänk på att det har använts ett rätt bra tag ochmed stor positiv respons
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.