För att återgå till plåtbröden beställde vi in både en ”Björklund” med lammkött, rödlök, bearnaisesås och ruccola samt ”Sjökaptenen” bestående av kallröktlax, tomat, rödlök, svartpeppar, pepparrotscreme och ruccola
KALLRÖKTLAXMED KRÄMIG CITRONSÅS. Kallröktlaxmeden krämig citronsås. Antingen äter man rätten som den är medenliten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Något som vi i alla fall vet blev bra är enenkellaxmiddag som vi absolut vill dela med oss av ochmedden följer ävenenliten nyhet som vi har funderat ett tag på att införa
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor ochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.