Jag hade inte planerat middagenriktigt bra, inventerade kylskåpet och hittadeenbit blomkål och enbit purjolök, så medan jag stekte biffar (fakirbiffarmen med kryddpeppar, svartpeppar, lök och sojasås) kokade jag blomkålsbuketter och purjobitar några minuteri saltat vatten
Häromdagenfick jag frågan ienintervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, menmitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram tillVilket av världens kök tycker ni bäst om
Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
God & snygg med tre lager iolika färger. Gärna dagen efter. Den här gjorde jag ihelgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vifaktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera inmiddagentillsi morgon när det är "fiskätardag"
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligen som att det bränner bort alla bakterierihalsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Det vitavinet är däremot enny flaska som vifick hem att provsmaka, vi drack det tillkycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligtinstruktionerna ska passa bäst tillfisk och skaldjur
Starta dagen med ennyttig grön smoothietill frukost. Smoothies ger en bra mättnad, man blirpigg, presterar bättre och får ut mer av sineventuellaträning
Vidservering ströddes nyskalade räkor över grytan. Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligenien hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med litefantasi så
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
God förmiddag. Ennypa salt. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sistanatten på mitt sommarjobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.