Ett måste innan man går och lägger sig på julaftonär ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinkadet måste man bara ha, punkt slut
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Snart kommer en Formex rapport om trenderna som kommer och är. Jag känner mig väldigt redo för att börja fixa inne igen och snart vill man även börja fixa med julpyntet
Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfintär något man inte bör göra förrän till första advent
Katten är badad, julklapparnaär klara, sillen inlagd och min farmors havrekex nygräddade. Dessa ska avnjutas med en riktigt god ost, gärna en Camozola, Brie eller annan god mögelost
Om man håller sig till receptet är knäck egentligen inte speciellt svårt men det gäller att passa noga så att det inte kokar över samt att vara ganska effektiv när smeten ska ner i formarna så att den inte hinner stelna
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Krångla till maten det kan man överlåta till dem som är professionella. ) Använd gärna en ingrediens mindre än en för mycket och fokusera på dem ingredienser du känner till och lär dig använda dem på ett bra sätt fullt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.