Denna krämiga och goda vegetariska variant av pasta carbonara är enkel och snabblagad. Sätt tillbaka grytan på plattan och värm pastablandningen på medelvärme under ständig omröring tills det börjar tjockna och bli krämigt
Denna pasta är helt makalös god. Pasta. Allt man behöver göra är att koka pastan enligt anvisningarna. Medan du kokar pastan, steker du quornbitarna tills dem blir klara
Koka pastan. Häll av pastavattnet och blanda alltsammans. Pasta till 4 personer (jag använde Barillas Bavette). /Anna 4 portioner Pasta till 4 personer (jag använde Barillas Bavette)
Vips har man en ofantligt god och mättande pastarätt som dessutom är snabblagad. Denna krämiga och vegetariska variant på pasta Carbonara blev kvällens middag hemma hos oss
500 g färsk pasta ( har du tid gör den själv, har du inte så gjorde du den i går,-) eller köper färdig)300g helstekt Rostbiff i tunna tunna skivor (köp den i delikatessdisken, de är godast)1 dl cremefraiche1 dl grädde3 dl mjölk1/2 msk grönsaksbuljong koncentrerad400 gram färska champinjoner1 gul lök1 dl Harricots vertsparmesan efter smak100g riven mozzarellasmör till stekningnymalen vitpepparsaltKoka upp pastavattnetSåsen. Strimla Rostbiffen, lägg upp pastan i varma tallrikar, häll över såsen, toppa med den strimlade rostbiffen och finriven parmesan, servera 500 g färsk pasta
Vegetariskapasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Färska pastaplattor (jag hade några sparade i frysen). Idag var det kylskåpsrensning och vi lyckades skrapa ihop till en vegetarisk lasagne som blev makalöst god
Låt allt koka ihop och servera med pasta. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.