En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade ochgrillade potatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, en och en, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Färsk hel laxfilémed skinnet kvar. (Alternativt laxfilé i bitar, frysta/tinade eller färska). -) Grilladoch kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör
Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon. Otroligt underbart nu har värmen och solen visat sig från sin bästa sida
Grillad, snabbgravad lax, medgrillad endive och en matig sallad. Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.