Skumma av och häll på väl rengjorda och varma glasburkar. Rensa vinbären noga och koka upp tillsammans med vatten, kardemumma och hälften av sockret i en tjockbottnad kastrull
Solen har värmt ansiktet för första gången på flera månader, och varje år när den gör det för första gången så blir man påmind om att det faktiskt kommer att bli en vår och sommar i år också
Skogens snår har bjudit påbär och gör fortfarande. ar eftersom barnen går på en uteförskola och i stort sett aldrig är sjuka, men vissa virus kan man inte skydda sig mot
Tillbaka i vardagen har jag nu testat ett nytt recept på smoothies. Gott och nyttigt. Resultatet blev riktigt gott och inte så sött som jag var rädd för att det skulle bli
Missa inte att skrapa av moset på undersidan av silen där det lätt fastnar. Äntligen gav mina havtornsbuskar en skörd med gyllene bär och jag kunde koka min egen havtornsmarmelad
Diverse frukter och bärHackad chokladKakbitarSylt eller kompottVaniljsocker (om ni vill ha en mer vaniljsmakande bas)Kolasås eller annan glassåsGodis av olika slagNu hoppas jag att jag har kickat igång den glassälskande delen av er
Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Skölj och ansa frukt och/eller bär. Stora bär och frukter mixas eller skäres i bitar innan de blandas med Syltsockret i en gryta
Jag tycker oftast att det blir godare än de man köper på caféer, dessutom otroligt mycket billigare. Jag använder oftast banan, jordgubbar och blåbär, men det går att välja i princip vilka frukter och bär som helst
blåbär och hallon. Lägg bären och. blåbär och hallon. hälften av mjölken i en matberedare, kör igång på full effekt i ca 30 sekunder. Häll i protein och resten av mjölken, kör igång på full fart i ca 30 sekunder eller
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Det tar, på sin höjd, fem minuter att röra ihop alla ingredienser, i en och samma skål. Det absolut bästa är att du kan ha äpplen, bär eller vad du nu vill ha i denna fantastiska kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.