Degen ska vara lite klibbig, men ändå gå att få bort från kanterna med lite vilja. Jag svarade omedelbart att vi visst var, men insåg sedan att jag knappt skulle ha råd med tomatsåsen efter ett eventuellt inköp
Lycka till medpizzabaket. Lika så med tomatsåsten. Egenpizzadeg. I söndags blev det pizzabak här hemma. Om man är ambitiös gör man degen själv, annars finns det bra varianter att köpa i mataffären
Både jag och maken var nöjda med vår "nya" pizza. Igår till mello-middag åt vi pizza. dragonmajonnäs (min hemmagjorda majonnäs spetsad med mer vitvinsvinäger och kryddad med vitpeppar, lökpulver och massvis med dragon)
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.