Allt från Red velvet med kokosfrosting, till brödbullaroch rosa wok, och så vidare. I vilket fall så kände jag för att testa något nytt med mitt favoritrecept på långpannebröd med morot, och kom då på den fina idén att byta ut den rivna moroten mot rödbeta, och baka delvis på grahamsmjöl istället för vete och råg
Platta till varje klick med fuktad hand. Tanken var att få en lite ljusare kaka som skulle matcha de små rosa glutenfria kakorna och mormors mycket mättande chokladtårta, både i smak, färg och konsistens
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Tärna smöret och fördela med fingertopparna i mjölblandningen. Låt svalna lite innan bröden petas ut plåten genom att lossa med en bordskniv runt kanterna av varje bröd
Bullarna passar bra både till frukost, eller till lunch och picknic med lite extra matigt pålägg. Blanda ned honung, citronsaft, havregryn, linfrön, pumpafrön och chiamjöl, och kör maskinen på lågt varvtal tills allt blandats
Snabba glutenfria brödbullarmed filmjölk och bakpulver. Jag har tagit barn till dans, verkligen sprungit till affären för att storhandla medan de var på dans, hem och fixa lunch, iväg till innebandymatch för min äldsta, hem igen och fixa tacos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.