Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Servera med vinegrette. Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen
Gjorde en god sallad med majskycklingbröst och denna honungs- och senaps dressing. Blandsallad, fetaost, röd paprika, gula coctailtomater, Avokado, Scharlottenlök, rostade pinjenötterDressingen
Snabb pestosås. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Toppa med fint strimlad salladslök ochrostadesesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Putsa köttet från senor och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt. Servera med potatis och bea. 2 Tvätta potatisen och vänd runt i olja och ev timjan på en ugnsplåt. Salta och rosta mitt i ugnen ca 40 min. 3 Rör ihop löken med dragonvinäger och persilja. 4 Grilla eller stek köttet till fin färg runt om och stek klart i ugnen eller på indirekt glöd till en innertemperatur på 70°
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.