Den här pannacottan är upp-poppad med en pepparkakskolasås som tar den en nivå högre. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så
citronskal - rivet. pannacotta. Fördela pannacottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över pannacottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Jag syftar, som inlägget redan avslöjat, på mina kanel-pannacotta med lingon i glöggelé. låg till och med före med inlägg, och kunde därför publicera dagens inlägg redan tidigt på morgnarna (tack vare den användbara tjänsten Schemalagd publicering - om någon mot förmodan skulle ha missat den)
Jag använde små glögg-glas. Perfekt för att göra lite pannacotta till dessert. Jag kan kanske tycka att pannacottan blir något hård och lite fadd i smaken
Här kommer den första som är pannacotta som jag serverar i min farmors sherryglas som jag fått ärva. Nyår har nu passerat och jag har inte bloggat på urlänge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.