Entrecôte med Café de Paris-smör från Grillmat LCHF. Det blir en Östersund-special med stora LCHF-profiler som Dr Nisse Simonson och Lindha Vikström från bloggen Halva Lindha
- Läs hela inlägget här 1 vitlöksklyfta. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finriv vitlöken
Urspungsreceptet är hemligt och det här är min tolkning av Café de Paris-smöret som jag serverar till antingen skivor av entrecôte eller helstekt entrecôte
Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarré med en dallrande hemgjord café de Paris. Jag litar fullständigt på att ni vet hur man grillar fläskkarré i skivor, därför får ni ikväll bara ett recept på en bra Café de Paris
Servera entrecôten toppad med Café de Paris och varma haricots verts toppade med flingsalt. Så här gör du 30 minuter Café de Paris. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 31 250 g smör, mjukt
Café de Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
-Mama Skogly ♥ 200 g smör. När vi grillade i lördags gjorde vi ett kryddsmör till köttet. Receptet hittade jag på Allt om mat, men jag måste säga att jag var lite besviken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.