Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Svärmor bjöd på smulpaj en dag när jag var där. Nästa gång testar vi göra den med blåbär. Smält smöret och blanda med socker, mjöl, havregryn och mandel till ett smul
Smörj en form med löstagbar kant med smör och ptäck insidan med kokos. baka medrödavinbär, kladdkaka medrödavinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medrödavinbär, recept medrödavinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medrödavinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Med torkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura rödavinbär oftast är oundgängligt
Illa av mig, är så mycket annat just nu som ska hinnas med. Sedan på morgonen tog jag bort springformen, jämnade till moussen runt tårtan, spritsade på vispad grädde och toppade med massor av rödavinbär
//Matilda Smulpajskladdkakamed vaniljkräm och rödavinbär. Smulpaj. Jag använde rödavinbär från min egna vinbärsbuske som bara dignar av röda bär i år, men förstås går det lika bra med ditt favoritbär
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g rödavinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.