Päronpaj /Smulpajmedpäronoch kokos. Servera pajen ljummen med grädde, vaniljsås eller glass. Klicka ut och fördela smuldegen i jämnt lager över päronen
Strö över socker och kardemumma. 1 Blanda snabbt samman smöret med resten av ingredienserna till smuldegen, i matberedare, eller med hjälp av elvisp. 3 Ta ut formen och fördela päronskivorna på de gräddade smulorna. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills pajen är gyllenbrun. 1 kg skalade, urkärnade, skivade päron
Den här busenkla smulpajen får stå för våren, färgglad och bara sååå god. Dags att fira vårens ankomst och påsken som snart står fullfjädrad med färgglada påskägg, godis och den härliga påskmaten
Vi har haft en riktigt härlig helg, fått mycket gjort och även hunnit med göra lite roligare saker. Servera med vaniljglass, grädde eller vaniljsås/visp
Man kan tända ljus och sitta och mysa i soffan under en filt på kvällen med tända ljus. Servera med vaniljsås, glass eller lättvispad grädde (ev smaksatt med vaniljsocker)
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.