Den här busenkla smulpajen får stå för våren, färgglad och bara sååå god. Dags att fira vårens ankomst och påsken som snart står fullfjädrad med färgglada påskägg, godis och den härliga påskmaten
Vi har haft en riktigt härlig helg, fått mycket gjort och även hunnit med göra lite roligare saker. Blanda blåbär, mango, potatismjöl och sockret i en bunke och häll sedan upp i en smord pajform
Hacka eller mixa mandel tillsammans med hasselnötterna till ett lite grovare mjöl, blanda sedan smöret, "mjölet" (nötterna och profibert), kanelen och sötningen till en sorts smuldeg
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Vispa upp 2 dl grädde rätt hårt och blanda detta med vaniljsås blandningen
mango. En sån här kväll passar det i alla fall utmärkt att slänga ihop en smulpaj som man kan trycka i sig medan man kollar på en lite för dålig film i soffan under täcket (jodå, i den här familjen kör vi täcke i soffan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.