*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen*. ) med mina jävligt goda festivalrätter som jag har tagit fram tillsammans med Bråvallafestivalen, och dagens recept är fan ingenting att leka med
*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen*. ) med mina jävligt goda festivalrätter som jag har tagit fram tillsammans med Bråvallafestivalen, och dagens recept är fan ingenting att leka med
Börja då pensla ribsenmed valfri glaze. Ta ut ribsen ur kylskåpet minst en halvtimma innan grillning för att de inte ska vara kylskåpskalla när du lägger dem på grillen
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Idag serverades coleslawenmed färsk vitkål så jag hoppade över att slaka kålen p. Blanda dressingen väl med den strimlade kålen och de rivna morötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.