Smarrig och smakrik lax- & räktårta
Hannas receptsamling
Hannas receptsamling
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 cm
  • 10-12 bitar
  • 30-45 minuter
  • 200 g grovt/mörkt bröd, t.ex. kavring eller lågkolhydratbröd (jag tog Kung Markattas solrosbröd)
  • 50 g smör
  • 500 g oskalade, tinade räkor
  • 200 g kallrökt lax
  • 2 dl creme fraiche
  • 200 g cream cheese
  • 0,75 dl majonnäs
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 80 g röd kaviar/stenbitsrom
  • 1 liten röd lök (knippelök funkar fint)
  • 2-3 msk wasabipasta
  • några matskedar klippt dill
  • några matskedar citronsaft
  • 4 gelatinblad salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.