Smalpotatisgratäng. Vissteni att sötpotatis är en ört. Smalpotatisgratäng. Det vissteinte jag heller innan jag läste på lite om den, jag har alltidantagit att den är en rotfrukt
Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. Sätt ugnen på 225° Skala potatisen och skär den iskivor. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängenmitti ugnen ca 20 min, eller tillspotatisen är mjuk
Spritsaisnapsglas och ställ i kylen i några timmar att stelna. Fyllning. Garnering. citron, körvel. Skär kavringenibitar och mixa dem till smulor i en matberedare
Häll yoghurten i en skål, fyll på med dill, lök, majonäs, stenbitsrom. Blanda försiktigt. Servera till laxkotletter och potatis eller som fyllningi bakad potatis
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienseri en bunke. Vänd ner de torra ingrediensernai äggsmeten tillsammans med kesella, apelsinsaft och olja
Jag har gått lite under jord senaste månaden och det har ni nog märkt och jag har samlat på mig ett par recept det varit efterfrågan på och dessa ska jag ju såklart dela med mig av
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.