Astridochaporna har en produkt som heter Jättekorv, som såg ut att passa bra till att göra stroganoff på om man vill ha lite variation från soyabitarna/strimlorna som jag brukar göra på
Hos dem är alla varor är helt vegetariska, utan mjölk och ägg, och bara gjorda på naturliga råvaror. Sen finns det de där varianterna som inte behöver det utan som bara är himla bra från start
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Dessa är inte färska utan (färsk)frusna och vad lämpar sig då bättre än att laga sashimi. I den där japanska kokboken jag nämner hittade jag recept rå energisallad som jag inte riktigt hade ingredienserna till utan fick göra min egen variant
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Jag har tidigare skrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat. Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
Var tvungen att slå på miniräknaren i telefonen till och med. Jag hade dock helt ställt in mig och förmodligen räknat fel i alla år för jag var JÄTTESÄKER på att jag fyllde 36… Men se de gjorde jag INTE. Är man född 1978 blir man 38 år och inget annat. 38 år och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.