Här kommer recept på ett nytt tillbehör att variera all blomkål och rotselleri med. Oftast gör jag den bara rakt av i ugnen med lite salt och olivolja eller så åker den ner som ingrediens i någon gryta
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Gårdagens tilltugg som vi mumsade på före maten var både goda och smakrika. Perfekt att bjuda på till välkomstdrinken eller som igår att njuta av tillsammans med en kall cider
Lammfärsbiffar. Smaka av med salt och svartpeppar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Servera gärna med. Rör ihop (ja, det är lättast att blanda med händerna) alla ingredienser och forma till 8 biffar. Stek i smör på hög/medelvärme ca 3 min på varje sida. Pensla dem med olja och sätt in i ugnen 35-45 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.