När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Min fina mamma kom till min stora glädje med en massa röda vinbär häromveckan, den här glassen är bara ett av många recept som kommer att komma upp på bloggen med tema röda vinbär – hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör
Smaka av med salt och peppar och servera toppad med färsk timjan. Då passar detta recept perfekt eftersom man har en god soppa framför sig på max 20 minuter. 2 dl grädde av valfri sort. Stek blandningen i lite olivolja på medelstark värme i 2-3 minuter. Häll på vatten och buljongtärning och låt koka i 10 minuter tills grönsakerna är mjuka. 2 dl grädde av valfri sort
Var lite försiktig med ingefäran, kör gärna i lite i taget på slutet, mixa och smaka av. Häll upp i ett glas, eller vad som, och njut sedan av din kick-ass-smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.