4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen. Skala potatisen och koka i saltat vatten tills potatisen är mjuk
Strö över salt och peppar. Ugnsbakad sej med gurktopping. Smält smöret och vispa ner vetemjölet, vispa sedan ner mjölken lite i taget, vatten och buljongtärningen
Skala och bryt isär dem för hand. Smaka av med salt. Koka ihop vin, vinäger och lök. Se till att du har låg värme på spisen och vispa i smörtärningarna
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.