Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
Smörstekttorskrygg. Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Krydda torskryggenmed salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor. Blanda i skål med lite olivolja, salt och peppar och lägg på bakplåtspapper i ugn
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Smörstekt gnocchi med svamp och feta. Smörstekt gnocchi med caprese. En måltid med gnocchi, smör, tomater, mozzarella och basilika kan ju bara bli en sak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.